Clueless

supervisor_account

Familie’s & vrienden

Met onze familievriendelijke escape rooms kan echt iedereen bij ons terecht! Een gezinsuitstap of een leuk uitje met de vrienden? Bij Clueless is dat geen probleem! Je hoeft geen IQ van 150 te hebben of beresterk te zijn. In onze escape rooms zijn communicatie en logisch denken de sleutelwoorden! Beleef een onvergetelijke tijd voor jong én oud!

fingerprint

Teambuilding

Nood aan wat banden smeren binnen je team? Of wil je als manager eens kijken wie welke rol in je team op zich neemt? Dan is een teambuildingsactiviteit in één van onze escape rooms het perfecte plan! Laat de competitiedrang maar komen door verschillende teams tegen elkaar te laten strijden of maak er een all-in ervaring van met een hapje en een drankje! Contacteer ons voor een offerte op maat.

place

Waar is dat feestje?

Jarig? Vrijgezellenfeest? Of een kinderfeestje? Niets is te gek voor Clueless Escape Rooms. Omdat onze games al toegankelijk zijn vanaf 11 jaar, kunnen we iedereen een spetterend feest bezorgen! Daarna kan je nog gezellig napraten met een drankje op ons zonovergoten terras!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x